Spela basket med hjälp av en bil

Basket är en omåttligt populär sport med över 450 miljoner spelare världen över. Vad som gör sporten så framgångsrik är dess allsidighet, den kan antingen spelas avslappnat på den lokala banan eller spelas på elitnivå. Det bästa av allt med denna sport är att den tränar hela kroppen och kombinerar konditionsträning med styrka.

Förutom att träna din kondition och styrka har basket många andra hälsofördelar:

  • Bränner kalorier. Du kommer att bränna massor av kalorier i denna snabba sport. Förvänta dig att bränna cirka 600 kalorier i timmen.
  • Förbättrar dina mentala färdigheter. Basket kräver att du ständigt är fokuserad och kan fatta snabba beslut.
  • Utvecklar finmotorik och öga-hand-koordination. Basket utvecklar din samordning av rörelser och motoriska färdigheter.

Köp en begagnad bil hos Sveriges största bilhandlare

Ett hinder mot att spela är om du bor långt bort från en lämplig plats att spela basket på, såsom ett sportcentrum eller annan anläggning för sport. Om du inte har en bil har du nu en utmärkt anledning till att köpa en. Var smart och köp begagnad bil idag hos Holmgrens Bil som är ett av Sveriges största bilhandelsföretag med 60 års erfarenhet av branschen. Framgången är knappast en slump med tanke på att deras affärsidé som bygger på att skapa långsiktiga relationer med sina kunder. Holmgrens Bil leds även av viktiga kärnvärden som uppskattas hos kunderna: ansvar, glädje, respekt och sparsamhet. Deras utbud av begagnade bilar är stort och du hittar alla stora bilmärken som BMW, Ford, Nissan och Volvo.

För närvarande har du en nästan ny BMW 3-series 330 e xDrive för 469 800 kronor – en prissänkning på 135 500 kronor från 605 300! Den har endast gått 797 mil och är fullt utrustad med bekväma funktioner som rattvärme, hifi-högtalarsystem och automatisk växellåda. Så vänta inte, slå till och missa inte chansen att göra ett klipp hos Holmgrens Bil och komma i form med basket.